Fiica Paulei Chirila: "Vreau sa fiu pe scena, ca mami"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 20:55

Aflata in platoul “Draga mea prietena” ,unde I s-a serbat ziua de nastere, fiica Paula Chirila, Carla Sofia, a dat un spectacol pe cinste de parca s-ar fi nascut in lumina reflectoarelor.

Carla s-a manifestat  in platou ca o adevarata vedeta, a cantat si a dansat sub ochii mamei sale si ai miilor de telespectatori.  ”Vreau sa fiu pe scena, ca mami”, a spus Carla in aplauzele celor prezenti.

 Desi inca nu s-a hotarit ce vrea sa devina cand va fi mare, micuta deja primeste sfaturi din partea mamei  in ceea ce priveste o posibila cariera de prezentator.

“Daca vrei sa fii vedeta de televiziune, trebuie mai intai sa te intoci cu fata la camera”, i-a spus razind Paula Chirila fiicei sale.
 

Prezentatoarea emisiunii “ Draga mea prietena ” ne-a marturisit ca a avut grija ca scrisoarea Carlei catre Mos Craciun sa ajunga la timp la destinatie. “I-am scris Mosului, i-am desenat ce anume ne dorim sa ne aduca, insa i-am comunicat sa nu o rasfete prea mult ca sa ramana  cadouri  pentru  toti copiii din lume”, a adaugat vedeta.


 

Carla Sofia, fiica Paulei Chirila, a implinit  astazi, 19 decembrie, 3 ani si a fost sarbatorita in platoul emisiunii “Draga mea prietena”. Au evoluat pe scena grupul  “Copii talentati”,  Raducu Ille (fiul lui Radu Ille), “Gasca Zurli” si Cristina Strecopitov   care i-a incantat pe micuti cu numere de magie.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Nu ratati,

de luni pana vineri, de la ora 10:00, emisiunea “ Draga mea prietena ”, prezentata de Cristina Cioran si Paula Chirila, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.