Aceste SCENE CUMPLITE sunt REALE! Un copil a fost LA UN PAS DE MOARTE sub privirile parintilor dupa ce a fost ATACAT de un VULTUR VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 04:50

Imaginile pe care le vedeti in clipul video nu sunt trucaje sau efecte speciale, ci cat se poate de reale.

Scena desprinsa parca din filmele de groaza a avut loc in miezul zilei, intr-un parc. Necazul a picat pe o familie care tocmai iesise in parc, sa se plimbe. In timp ce tatal se juca cu unul dintre copii, pradatorul pandea de sus.

Dupa ce a supravegheat indeaproape zona, vulturul auriu s-a hotarat sa atace. In numai cateva secunde, pradatorul il prinde cu ghearele pe bietul copilas. Numai ca nu reuseste sa il prinda foarte bine, se chinuie sa il traga in sus, dar copilul cade.


Chiar daca inaltimea de la care cade micutul este destul de mare, ca prin minune baietelul scapa. Este viu si nevatamat.

Cei care au vazut aceste imagini spun ca vulturul a dat drumul baietelului din cauza greutatii acestuia. Altii in schimb, cred ca din cauza materialului din care era confectionata jacheta micutului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.