Asteapta o minune de la Dumnezeu! Natura a facut RAVAGII in judetul Botosani. Mai multe localitati sunt IZOLATE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 20:25

Urgia a pus stapanire pe judetul Botosani. 9 drumuri sunt paralizate, 72 de scoli sunt inchise si 20 de localitati se lupta si acum cu viscolul.

Localnicii sunt disperati! Toate nemultumirile lor au rabufnit, pur si simplu, in momentul in care primarul Botosaniului a incercat sa stea de vorba cu ei. Aproape sa-l linseze si mai mult, nu!

Iar explicatiile pe care oficialul le-a dat oamenilor, parca sunt de domeniul fantasticului. Localnicilor mai ca nu le-a venit sa-si creada urechilor.

Pana si ministrul de interne a fost in totalitate luat prin surprindere de resursele deplorabile pe care le au autoritatile judetene.


A fost insa nevoie de 3 zile si 3 nopti de cosmar pentru ca autoritatile sa se implice mai mult in situatia dramatica pe care o traiesc oamenii din Botosani.

Si poate ca localnicii n-ar fi vazut nici pana acum atata implicare din partea autoritatilor, daca nu ar fi existat declaratia socanta data in urma cu 2 zile de prefectul de Botosani.

Acesta spunea ca 80 de mii de oameni din judet sunt sinistrati! Ulterior, prefectul a revenit asupra declaratiilor, explicand ca a fost o interpretare gresita a termenului de "sinistrat".


Dar acesta a fost pana la urma norocul oamenilor. Desi prefectului i s-a cerut demisia din cauza informatiilor eronate, Ministrul de Interne s-a autosesizat de urgenta si a ajuns aseara in judet.

Degeaba a mers Mircea Dusa in Botosani. Natura nu pare sa tina cont de functii! Chiar si demnitarul a recunoscut ca se confrunta cu o situatie extrem de grava, iar autoritatile au mult de munca pana sa o aduca sub control.