SCANDALUL continua! George Tal: "Liviu Guta nu stie sa lege doua cuvinte, noi i-am dat si bani de benzina"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Daniela Gyorfi si George Tal au venit in platoul emisiunii "WOWbiz" pentru a vorbi despre scandalul cu Liviu Guta.

Se acuza unul pe altul, ba mai mult, se cearta ca la usa cortului. Liviu Guta trage un semnal de alarma si ii cere Danielei sa nu mai vorbeasca la adresa lui. "Am auzit de la mai multi oameni ca ea pune afise prin oras ca o sa cant impreuna cu ea si cand ajunge la concerte spune ca eu nu am avut cum sa ajung. Ea canta piesele mele si se foloseste de numele meu sa aiba succes.
Niciodata nu avea succes fara mine si ea stie bine. Sa nu imi mai spuna caracter infect ca ea era un nimeni acum. Nu mai stia lumea de Daniela Gyorfi"
, a explicat Liviu Guta.

 

"Eu anul trecut am avut o discutie foarte dura cu Liviu. Eu nu l-am scos de pe afise pe Liviu deoarece eu sunt artist nu impresar. Eu personal nu am nimic cu el.

Nu am de ce sa fiu invidioasa pe Liviu. Sa-mi dea mie Liviu Guta bani? Doamne fereste"
, a povestit nersoava Daniela.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

"Eu niciodata, noi nu mai colaboram cu Liviu de aproape doi ani de zile.

Faptul ca a facut-o pe Daniela mitomana m-a deranjat foarte mutl deoarece el este mitoman. Sa declari ca tu ai 3600 de piese in repertoriul tau este exagerat, ar fi trebuit sa inregistreze cate o melodie in fiecare zi timp de ani de zile. Noi il ajutam pe Liviu cu bani de benzina. Deci Liviu a mintit si minte cum respira in continuare, el face o mare greseala ca s-a legat de Daniela.
Piesa<> nu este piesa lui, el nu poate lega nici cateva cuvinte"
, a spus George Tal in cadrul emisiunii "WOWbiz".

Intra AICI si VEZI DECLARATIILE facute la "WOWbiz" >nu este piesa lui, el nu poate lega nici cateva cuvinte", a spus George Tal in cadrul emisiunii "WOWbiz".

Intra AICI si VEZI DECLARATIILE facute la "WOW biz"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.