Dezvaluiri BOMBA! Iuliana Marciuc despre relatia cu Adrian Enache: "Cand am ramas insarcinata am inceput sa merg la psiholog"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Iuliana Marciuc a venit in platoul emisiunii "WOWbiz" pentru a vorbi despre relatia tumultoasa cu Adrian Enache.

"El era intr-un fel si el hartuit pentru ca s-a impartit permanent intre doua familii. De sarbatori era cel mai greu. Era o zi la mine, o zi la sotie. A fost mult mai mult decat o relatie inchisa intr-o camera de hotel. Eu nu am divortat pentru el, ci am divortat pentru ca mi-am dat seama ca nu-mi este sufiecient genul de relatie in care niciunul nu a oferit sufiecient cat sa-l faca fericit pe celalalt", a povestit Iuliana.

 

Pe de alta parte prezentatoare a povestit cum s-au cunoscut, dar si ce si-au spus in acele momente: "Pe Adrian intai l-am vazut la televizor si mi-a placut de el ca si artist, prima data si cand l-am vazut mi-a placut si ca barbat. Eram la mare, eu l-am strigat si am vorbit foarte mult, la inceput a fost numai o prietenie si la un momendat.

Eu m-am uitat asa la el si tin minte ca l-am intrebat daca am sa-l vad vreodata iarna. Anul viitor vom sarbatori 18 ani de cand ne iubim".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Cand am ramas insarcinata am inceput sa merg la psiholog.

Noi amandoi ne-am mai dorit inca un copil, Adrian mai are o fiica in varsta de 16 ani, un copil foarte bun. Eu sincer, mi-am dorit foarte mult sa fac curatenie in viata inainte sa nasc copilul. Fac eforturi aproape zilnice de a intretine iubire si el face la fel probabil de asta relatia noastra rezista de 18 ani. Ultima data l-am dus pe Adrian la concert. Pe banii lui.
Adrian a spus ca sunt echilibrul lui"
, a mai povestit Iuliana Marciuc despre relatia cu Adrian Enache la WOW biz.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.