MARTURIA CUTREMURATOARE a unei mame:“M-am prefacut ca e Craciunul mai devreme pentru ca fiica mea s-ar putea sa nu-l apuce pe cel ADEVARAT”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 18:40

Bradul statea frumos impodobit intr-un colt, iar sub el o multime de cadouri. Asta si-a dorit Jolene Hale sa vada una dintre fete, Isabella.

In varsta de 31 de ani, Jolene a sarbatorit Craciunul mai devreme, pe 18 decembrie si a facut in asa fel ca fetele ei sa stie ca anul acesta aceasta sarbatoare vine mai devreme.

Si-a dorit ca cea mica sa aiba parte de o sarbatoare ca in povesti deoarece medicii i-au zis mamei ca are o tumor a pe creier si va trebui operata. Insa operatia va avea complicatii si nu se stie daca micuta va supravietui.
Asta inseamna ca de Craciun toti vom fi pe holurile spitalului si nu vreau ca fetele sa asocieze asta cu durere si suparare. As muta muntii pentru ele sis a sarbatorim Craciunul mai devreme nu a fost o problema. Am fost avertizata ca s-ar putea sa nu supravietuiasca si nu vroiam sa nu aiba parte de cea mai frumoasa sarbatoare.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/copila2-e957cfee427957cdfda55a3c549f077d.JPG
As vrea ca anul viitor, daca totul va fi bine sa le ofer celor mici un Craciun adevarat, insa atat timp cat suntem impreuna nu mai conteaza cand sarbatorim.
Am pregatit masa de craciun si bradul ca totul sa fie de sarbatoare.



Jolene si partenerul ei, Chris si-au dat seama ca ceva nu este in ordine cu Isabella atunci cand aceasta nu facea anumite miscari firesti si au mers la doctor. Medicul le-a zis ca nu au de ce se teme si ca se va dezvolta normal. Cand Jolene a ramas insarcinata cu cea de-a treia fatita, Isabella avea 10 luni.
Ea nu se putea aseza fara sa fie ajutata. Avea un an si ceva cand li s-a spus ca are o tumora de 7cm pe creier. Am inceput sa tip si sa plang si nu imi venea sac red ca fetita mea are asa ceva. Tumora nu era canceroasa dar tot trebuie inlaturata. Medicul a spus ca s-ar putea sa nu spravietuiasca.