Cand era mica era BATJOCORITA de cei din jur! Acum a suferit o TRANSFORMARE ULUITOARE si castiga concursuri de frumusete FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 18:10

Rhiannon Taggart, o fetita in varsta de 13 ani din Anglia, s-a nascut cu o afectiune a ochilor numita cataracta.

La doar 3 luni medicii au supus-o unei interventii chirurgicale pentru a incerca sa ii refaca vederea insa operatia nu a fost un succes.

 

Ea nu s-a recuperat niciodata si, pentru ca tabloul sa fie complet, dupa operatie a ramas si cu privirea incrucisata. Drept urmare a fost nevoita sa poarte lentile de contact si ochelari care au facut-o sa se simta urata si timida.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Fata

si-a recapatat insa increderea in propria persoana dupa ce a inceput sa participe la concursuri de frumusete, ajungand sa si castige unele competitii.

 

"Am auzit de aceste concursuri de miss pentru fetite de la un prieten si am zis sa o inscriu si pe Rhiannon, mai ales ca si ea isi dorea acest lucru. Sunt uimita de rezultate, ea este foarte fericita, si-a facut multi prieteni", a declarat mama fetei.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-2d69efdc029b1aae357246d351fcad41.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-e115795a1212424c3deb99f61d8264fd.jpg