Au aceeasi varsta, insa parca le separa un deceniu! Iata CELE MAI FRAPANTE diferente intre vedetele de-o seama VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Mostenirea genetica, stilul de viata, hainele dar si interventiile estetice si-au psu amprenta pe fata si pe corpul vedetelor.

Am descoperit cele mai frapante diferente dintre celebritatile de-o seama. Chiar daca au aceeasi varsta, pe unele parca le separa un deceniu.

Desi amandoua si-au serbat anul acesta implinirea a 36 de ani, diferenta dintre DJ Wanda si zana Andreea Marin Banica este de la cer la pamant. Parca nu iti vine sa crezi ca impart acelasi an de nastere.

Pe de-o parte Wanda se poarta ca o adolescenta scapata din mana parintilor iar pe de alta Andreea Marin pare femeie in toata firea, care stie sa isi tina in frau pornirile adolescentine si care parca abia asteapta
sa devina bunica.

Se spune ca varsta de 40 de ani este cea mai efervescenta in viata unei femei. Diva Mihaela Radulescu o demonstreaza din plin, mai ales cand are aparitii ireprosabile in public.

I se citeste pe chip ca se simte mai bine decat la 20 de ani. Dar, daca intoarcem foaia si ne indreptam atentia spre Rita Muresan, care are aceeasi varsta cu Mihaela, lucrurile se schimba.