GESTUL SOCANT la care a recurs o femeie dependenta de operatii estetice FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 15:50

O femeie din Corea de Sud a ajuns de nerecunoscut dupa ce si-a injectat ulei de gatit in fata.

Femeia, in varsta de 48 de ani, a recurs la acest gest din disperare ca niciun chirurg plastician nu mai voia sa o opereze. Hang Mioku a devenit atat de obsedata de operatiile estetice, incat chipul i s-a desfigurat. A suferit prima interventie cand avea 28 de ani si de atunci nu s-a mai oprit. Din cauza numarului mare de operatii fata i s-a umflat, lasand-o fara urma de trasaturi umane.
Chipul ei grotesc i-a socat si pe medici care au refuzat sa o mai opereze, recomandandu-i in schimb o vizita la psiholog. Refuzul medicilor a adus-o in pragul disperarii pe Hang Mioku care, din cauza obsesiei si dependentei de operatii estetice, si-a injectat singura in fata ulei de gatit.

Imaginea grotesca chipului ei desfigurat a facut inconjurul lumii! Hang Mioku a aparut in diverse emisiuni TV unde a incercat sa-si explice motivele care au impins-o sa faca acest gest.
Cu ajutorul unor telespectatori care i-au facut donatii, induiosati de drama prin care trece, Hang Mioku a reusit sa stranga bani pentru ca medicii sa inceapa operatia de reconstructie a fetei. La prima interventie, chirurgii i-au scos toate substantele si lichidele nocive acumulate sub pielea fetei. Insa operatia de reconstructie s-a dovedit a fi o adevarata provocare pentru medicina plastica sud-coreeana! Dupa mai multe operatii, chipul ei a ramas tot desfigurat, dar femeia este acum in afara oricarui pericol.