ULUITOR! Fura animale din curtea propriilor socrii pentru a face rost de bani si isi insela sotul cu cel mai bun prieten al lui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Daca la oras de cele mai multe ori Craciunul aduce agitatie, graba la cumparaturi, cozi interminabile si un trafic intens, la sat randuiala inca se mentine.

Acolo oamenii parca traiesc dupa legi nescrise. Fiecare este multumit cu ce are prin ograda, cu ce i-a oferit Dumnezeu si singura dorinta este ca familia sa ii fie aproape la sfanta masa de Craciun.

Ingrijorati ca acum, la batranete, in casa nu mai exista liniste si armonie, sotii Stancu l-au chemat in ajutor pe Ernest. Ei sunt ingrijorati ca mariajul dintre baiatul lor Cristi si nora lor Roxana nu mai merge ca la inceput.


Parintii spun ca fiul lor este mereu suparat si ca cei doi se cearta foarte des in ultima vreme. Mai mult, o banuiesc pe nora lor ca ar avea un amant.

Dupa ce au preluat cazul si au facut filajul, detectivii au descoperit lucruri socante. Roxana fura animale si alimente din ograda propriilor socrii pe care, ulterior, le vindea la piata.

In toate actiunile ei era ajutata de un vecin, cu care isi si insela sotul.
Mai mult, ei nu se rezumau la a fura doar dintr-o gospodarie, ci luau animale din toate curtile din sat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.