Cum alegem o paine sanatoasa pentru familia noastra? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 15:00

Cand popositi in dreptul rafturilor cu paine, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa cititi lista de ingrediente. Cel putin la cele care sunt ambalate.

Nutritionistii ii sfatuiesc pe cumparatori sa aleaga produsele gata ambalate. Cel mai important lucru este calitatea fainii. O paine buna are in compozitie faina neagra, pentru ca cea alba este mult mai saraca in fibre. Dar nu de putine ori, producatorii va pacalesc, pentru ca pun pe eticheta alte ingrediente fata de cele reale.

Ca sa ne lamurim mai bine, am luat la analizat cateva dintre sortimentele de paine existente pe piata.
Cea mai mare dezamagire este, fara indoiala, painea integrala. Toata lumea o considera cea mai sanatoasa, dar oare este? Ce ne facem, insa, cu painea care nu este ambalata si pe care cei mai multi dintre noi o considera asemanatoare painii de casa? Dupa toate aceste informatii, sa cumperi o paine poate parea deja un lucru foarte complicat. Dar nu e! Nu trebuie decat sa fiti atenti la ingredientele de pe ambalaj sau la felul in care arata.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.