GER in Romania! Temperatura a ajuns la -31 de grade. Vezi unde a fost cel mai frig

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:24

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, -31 de grade Celsius, a fost inregistrata vineri dimineata, la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, in timp ce in Harghita cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc si la Joseni, unde s-au inregistrat minus 25 de grade Celsius.

Potrivit meteorologului de serviciu de la statia Intorsura Buzaului, termometrele au indicat, vineri dimineata, la ora 7.00, -31 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna, in zona.

Reprezentantul statiei meteo din Intorsura Buzaului a mentionat ca la sol temperatura a fost si mai scazuta, de minus 33 de grade Celsius.

Meteorologul de la Statia Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, a declarat ca minima de minus 25 de grade Celsius a fost consemnata dupa miezul noptii de joi spre vineri, in timp ce la Joseni mercurul din termometre a coborat la aceeasi valoare la
primele ore ale diminetii.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.