DRAMA. David, un baietel de cinci ani, lupta cu o boala necrutatoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 14:40

El este David si are doar cinci anisori. In urma cu cateva luni ne-a dat o lectie de viata. A suportat dureri cumplite si a luptat cu gandul ca-si va invinge boala cumplita, care l-a condamnat numai la suferinte.

Nici bine nu a venit pe lume ca David a primit o pedeapsa de la viata. Un test banal i-a avertizat pe parinti ca micutul lor lupta sa supravietuiasca. Firav, dar luptator, copilul a reusit sa isi uimeasca parintii de fiecare data." Sa nu le mai fie frica de mine", ne-a spus David. Cand au crezut ca au gasit cat de cat solutia pentru David, starea de sanatate a micutului s-a agravat.
O banala lovitura la genunchi l-a bagat pe David in spital.

Parintii se simteau legati de maini si picioare in fata lui David. Pentru a fi salvat, copilul trebuia operat in strainatate. O interventie prea costisitoare pentru familie. Insa, Dumnezeu le-a aratat parintilor ca speranta este cea care moare ultima. Iar tratamentul lui David a venit de unde nici nu se asteptau.

Acum David se poate juca si el cu surioara Diana.
Copilul poate merge si la gradinita, unde este admirat si incurajat de toata lumea. Noi am mers cu el la ultima serbare din acest an. La doar cinci ani, David vrea sa le arate parintilor ca trebuie sa creada in el si in ambitia sa de a invinge boala. In timp ce David se poate bucura de viata ca si cum ar fi un copil normal, parintii nu stiu cum sa-si mai ascunda frica si gandurile ca micutul lor va suferi din nou.
In fiecare zi David face injectii, care valoreaza cat sapte salarii medii pe economie. Ele sunt cele care il apara si ii alina durerea.

In fiecare dimineata si seara mama este cea care ii face tratamentul lui David, ca sa aiba garantia ca baietelul ei este in siguranta. Un ajutor, cat de mic ar fi, ar insemna o clipa in plus de viata pentru David, dar si mai putina suferinta.
In timp ce multi dintre noi ne pregatim de sarbatori, parintii lui David trebuie sa faca rost de alti bani ca sa il duca la control in Austria.

Pentru David puteti face donatii in contul:

RO 43RZBR 00000 6001319 8118
Luiza Florentina Banu
Tel. 0723/685/863


 

Taguri: