Un cantaret faimos face acuzatii grave la adresa Casei Regale Britanice: "Sunt sigur ca s-a pus presiune asupra asistentei care s-a sinucis. Kate nu are pic de rusine!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 14:05

Ducesa de Cambridge impreuna cu familia regala este acuzata de moartea asistentei care a oferit informatii despre starea lui Kate cat timp aceasta a stat internata in spital din cauza unei farse puse la cale de catre doi DJ australieni.

Cunoscutul cantaret Morrissey a facut cateva acuzatii grave la adresa fetelor regale britanice spunand ca Ducesei de Cambridge, insarcinata in doua luni nu prea i-a pasat de asistenta care a ingrijit-o si care s-a sinucis dupa ce i s-a facut o farsa de catre doi DJ de la un post radio din Australia.

Cantaretul in varsta de 53 de ani, a carui inversunare impotriva casei regale britanice este bine cunoscuta a dezvaluit ca sotia lui William nu are pic de rusine dupa incidentul in care sarmana femeie si-a pierdut viata. 


Morrisey acuza politica dictatoriala a Casei Regale Britanice si e sigur ca acestia au pus presiune asupra asistentei de 47 de ani care, intr-un final s-a sinucis.

Kate, in varsta de 30 de ani nu a fauct nicio declaratie cu privire la acest incident, insa Casa Regala a dat un comunicat pe aceasta tema. Purtatorul de cuvant a spus ca ducele si ducesa de Cambridge sunt indurerati de ce i s-a intamplat femeii si ca sunt alaturi de familia ei.
" Ducesa nu se simte cu nimic vinovata avand in vedere ca a stat in spital pentru o nimica toata. Nu are pic de rusine pentru ca aceasta biata femeie si-a pierdut viata. Nu a spus nimic cu privire la acest lucru. Aroganta familiei regale britanice este revoltatoare. Nu inteleg de ce li se permite. Sunt sigur ca s-a pus presiune pe aceasta biata femeie si ca totul a fost musamalizat. Saraca femeie nu a murit din cauza farsei celor doi DJ."