UCISA DUPA MODELUL ELODIA. Cadavrul unei romance disparute in Elvetia, gasit de politisti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:24

Claudia a venit in Elvetia impreuna cu sora ei geamana,Geanina.

S-a maritat cu Thierry, inginer in domeniul IT si in urma cu 3 luni a venit pe lume si Sebastian. Nimic nu prevestea ce urma sa se intample. In urma cu 6 saptamini cele 2 surori gemene au decis sa vina in Romania. Cele doua surori urmau sa se intalneasca intr-un loc stabilit de ele in prealabil. Claudia nu a aparut asa ca sora ei s-a dus la ea acasa. Apartamentul era gol, iar copilul era in patut, nesupravegheat.


Au anuntat politia,insa surpriza: Thierry a declarat politistilor ca sotia sa avea probleme psihice. Romanca de 36 de ani a fost cautata, dupa modelul Elodia, pe tot cuprinsul Elvetiei. Ancheta s-a intins si pe teritoriul Romaniei, unde Interpolul credea ca se putea refugia. Cercetarile au fost efectuate zi si noapte cu elicopterul, cu caini, orice coltisor de rapa sau loc greu accesibil a fost scotocit de politisti.


Rudele ei din Romania au fost in permanent contact cu sora ei geamana. Ea a fost si cea care i-a anuntat. Se zvoneste ca relatiile dintre cei doi soti erau reci si distante. Intr-un final inginerul IT a recunoscut ca a ucis-o pe sotia sa si a ingropat-o la marginea unei paduri din apropiere. Iar mobilul crimei pare sa fi fost adulterul. Sotul voia sa scape de sotie ca sa isi creasca copilul impreuna cu amanta lui.
Corpul femeii urmeaza sa fie adus in tara si sa se stabileasca unde va creste copilul ei de numai cateva luni.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.