Pepe, VINOVAT pentru DEPRESIA Oanei? "Se furnica pielea pe mine cand o vad pe targa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:25

Intervenind in direct in cadrul emisiunii WOWbiz, Pepe a declarat ca nu se simte vinovat pentru depresia in care se afla Oana Zavoranu.

Cantaretul a spus ca nu o uraste pe Oana si ca nu a urat-o nici dupa ce aceasta l-a inselat.

"Eu nu o urasc pe Oana. Nu am urat-o nici dupa ce m-a inselat. Efectiv am plecat si m-am indepartat. Dragostea noastra pierise, ea era cu un alt barbat".

Pepe a mai spus ca nu el este cel vinovat pentru ca Oana a ramas fara prieteni dupa despartirea lor.


"Eu daca am stiut sa ma comport cu toata lumea m-am ales cu prietenii nostri comuni. Nu eu sunt vinovat pentru ca Oana a ramas singura"

Pepe a povestit si despre prima tentativa de suicid a Oanei si a marturisit ca nu a fost chiar ceea ce pare.

"Daca ar fi fost o tentativa de suicid atunci ar fi ramas si atunci 2-3 zile in spital.
Am crezut eu ca a fost o tentativa de suicid, dar cand a venit salvarea s-a demonstrat ca nu a fost nimic grav. Probabil m-am speriat eu, am gasit-o langa pat cu tubul de pastile langa ea".

"Eu consider ca nu o ajuta nimeni in momentul de fata. Oana trebuie sa aiba liniste in momentul asta", a mai spus Pepe.

El a marturisit ca ii pare foarte rau pentru ceea ce se intampla si ca nu intelege de ce este tras la raspundere pentru starea in care este Oana acum.


"Nu am nicio treaba. Eu am iesit din viata Oanei acum 2 ani de zile. Nu stiu care ar putea fi motivele. S-a impacat cu maica-sa...Important este sa se faca Oana bine, sa vina la voi si sa o cunoasteti cum e ea de obicei. Nu vreau sa intru intr-un alt conflict cu Oana. Abia ne-am linistit. Eu am fost langa ea cat am fost impreuna, nu mai suntem impreuna de doi ani de zile.
Nu stiu de ce sunt eu bagat in ecuatie acum".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.