Veste tulburatoare pentru Kate Middleton! Medicii au avertizat-o ca e in pericol sa piarda sarcina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 16:45

Medicii care ii monitorizeaza sarcina lui Kate Middleton sunt ingrijorati pentru starea ei si a bebelusului ce il poarta in pantec.

 Ducesa ar putea sa isi piarda copilul din cauza greutatii. Acum, Kate cantareste doar 43,5 kg si trebuie sa faca ceva sa mai ia in greutate.

Deja sufera de stari acute de greata care nu ii permite sa manace prea mult si sa aiba incontinuu stari de voma. Sotia printului William se afla in repaos total, insa nu este suficient. Medicii sunt in alerta pentru starea beblusului si la fel si Kate si William care isi doresc enorm sa devina parinti.


La aflarea vestii ca ducesa este insarcinata, William a fost foarte fericit, la fel si sotia lui insa acum fericierea le este umbrita de teama ca bebelusul sa nu aiba probleme.

Kate a trecut printr-o perioada stresanata, mai ales de cand este mebru al Casei Regale. Ea a trebuit sa isi indeplineasca numeroase sarcini conform statutului, sa calatoreasca foarte mult si sa aiba un program de alimentatie haotic.
Ducesa a slabit foarte mult in ultima vreme si toata lumea este ingrijorata pentru ea si copil.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.