Marioara Zavoranu si Razvan FAC LUMINA! Vezi DE CE a ajuns Oana Zavoranu la spital IN COMA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

Marioara Zavoranu a intervenit in direct in cadrul emisiunii WOWbiz si a dezvaluit ce s-a intamplat exact luni seara, cand Oana Zavoranu a ajuns in coma la spital.

"De data asta durerile ei au fost mai mari si nu le-a mai suportat. A luat pastilele mai des, a luat o supradoza si organismul i-a cedat".

Marioara a declarat ca povestea cu consumul de droguri este o aberatie.

"Povestea cu consumul de droguri este o aberatie lansat de oameni rai. Nu inteleg de ce acum in prag de sarbatori se fac astfel de speculatii. Oana nu bea, Oana nu fumeaza, de droguri nici nu poate fi vorba.
Nu vreau ca lumea sa inceapa sa creada ca Oana a ajuns sa se drogheze".

Ea a spus si ca povestea cu politistii a fost inventata.

"Si povestea cu politistii a fost inventata. Cei de la usa salonului ei erau niste bodyguarzi. Oana nu are motive sa se sinucida pentru ca este inconjurata de oameni care o iubesc".

Razvan, iubitul Oanei, a declarat si el ca a trecut prin momente extrem de dificile.


"Abia acum o ora si jumatate am reusit sa o vad pe Oana. Nu as vrea sa spun cum am trait momentele astea. Am aflat la doua minute dupa ce i s-a facut rau. Ea a fost intr-o situatie foarte delicata. Pana cand nu vad analizele nu vreau sa las loc de interpretari. Nu exista povestea cu drogurile, e exclusa din start".

El a adaugat ca Oana a ajuns la spital pentru ca a luat o supradoza de medicamente.