La asta nu te asteptai! Iata care este cel mai nou cuplu din showbiz

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 10:15

Paparazzi WOWbiz au surprins imagini incendiare intr-un restaurant din Predeal, cu ceea ce pare a fi cel mai nou cuplu din showbiz.

Este vorba despre Simona Florescu, fosta sotie a lui Ion Dichiseanu, si Alex Erbasu, care au petrecut un weekend impreuna la Predeal. Invitata in platoul emisiunii WOWbiz, Simona Florescu a spus mai multe despre imaginile surprinse.

 

"Alex Erbasu este un om cu totul si cu totul special. Initial auzisem de el doar din ziare. Mi-am schimbat complet parerea despre el dupa ce l-am cunoscut. Este prea matur pentru varsta lui, si am inteles de la el ca moartea tatalui lui i-a schimbat complet viata".

 

Simona Florescu s-a declarat uimita de persoana lui si a spus ca are multe lucruri de invatat de la el, desi este mai tanar decat ea.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Noi suntem doi oameni liberi.

El este un om singur, eu sunt o femeie singura. Ne simtim bine unul in compania altuia. Invat foarte multe lucruri de la el, sunt uimita. El de la mine nici nu cred ca are ce sa invete. Stie foarte multe. Desi este mai mic decat mine, este foarte foarte matur. Are niste principii de viata foarte sanatoase".

 

Desi Madalin Ionescu a insistat, fosta sotie a lui Ion Dichiseanu nu a recunoscut inca relatia pe care o are cu Alex Erbasu.

 

"Comunicam foarte bine. E omul ala care are o cultura generala, o educatie foarte frumoasa. Probabil exista o chimie intre noi, dar nu este vorba de atractie fizica. Deocamdata este o prietenie frumoasa. Nu pot sa spun ca suntem un cuplu".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.