IARNA SIBERIANA. Autoritatile fac fata cu greu ninsorilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:27

Autoritatile locale asigura ca fac tot ce le sta in putinta ca soselele sa fie deszapezite cat mai repede.

Cu toate acestea, o singura vola a fost pusa la treaba. Fireste, vina e aruncata dintr-o parte in alta. Si de parca n-ar fi fost suficient, trenurile din tot judetul n-au mai fost lasate sa circule, decat pe magistralele importante. Din fericire, calatorii n-au avut de suferit, asa cum s-a intamplat in ianuarie, cand mai multe garnituri pline cu oameni au ramas blocate in camp. Privind in urma, la cele doua zile de iarna adevarata care-a cuprins vestul tarii, ne intrebam la ce sa ne asteptam si cum vor reactiona autoritatile la cod portocaliu, daca la cel galben nu mai aveau mult
si inchideau tot vestul tarii.

In Mehedinti, o ambulanta care se grabea spre un pacient aflat in stare grava a ramas inzapezita. In Botosani, cativa soferi au crezut ca nu vor scapa cu viata, dupa ce au ramas blocati intre nameti. Au asteptat ore bune pana cand cei de la drumuri si angajatii ISU i-au salvat din mijlocul zapezii. In Sibiu gasim acelasi tablou alb. Cu strazi acoperite de nea, cu oameni care au dat omatul la lopata ca sa poata iasi din blocuri sau parcari.
Si aici a nins continuu doua zile, insa, spre deosebire de vestul tarii, n-a viscolit. E de inteles atunci multumirea primarului, ca la el in ograda, masinile au deszapezit. Chiar si asa, zapada framantata a fost un chin pentru soferi. Pe toate drumurile din judet s-a circulat in conditii de iarna.

Pregatiti-va! Vestile sunt din ce in ce mai proaste! De maine, de la ora 14.00, si pana poimaine, ora 12.00,
aproape tara va intra, din, nou, sub cod galben de ninsori. La Joseni, Harghita, se asteapta un ger cumplit.- 27 de grade Celsius au prognozat meteorologii, insa de frig vom tremura cu totii! De miercuri noapte si pana duminica, un aer polar ne va acoperi tara.

Asadar, asteptati-va la ce e mai rau! Nici capitala nu va fi ocolita de temperaturile polare! Joi seara, in Bucuresti vor fi- 20 de grade! Specialistii va sfatuiesc sa va imbracati gros si sa stati cat mai putin afara! Evitati drumurile lungi, mai ales daca va stiti cu probleme de sanatate.
Si, mai presus de toate, inarmati-va cu multa rabdare si strangeti bani pentru facturile de la incalzire. Iarna e abia la inceput si ne gandim cu groaza la ce va urma, in cele doua luni si jumatate ramase.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.