Ninsorile FAC RAVAGII in tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:27

Judeatul Neamt este de trei zile sub asediul iernii.

Azi-noapte, pe sosele s-au format munti de zapada din cauza viscolului. A fost un calvar pentru soferii care cu circulat pe drumul ce leaga Neamtul de judetul Iasi. Vantul a batut cu putere si a viscolit toata zapada, plus ca ninsoarea nu s-a oprit deloc. Asa arata drumul care leaga comuna timiseana Ghilad de satul Gad.

Utilajele de deszapezire impreuna cu zeci de militari au intervenit ieri pentru a elibera drumurile.
Ore in sir s-au luptat militarii cu nametii uriasi. Ninsorile au inchis vestul tarii, inca de ieri. Autostrazile Arad-Timisoara, Timisoara-Lugoj, precum si patru drumuri nationale din judetul Timis sunt inchise din cauza nametilor uriasi. Pe langa zapada, oamenii au avut de infruntat si viscolul puternic care a lasat mai multe localitati in bezna.

Din cauza drumurilor blocate, oamenii si-au scos caii din grajduri si-au pornit la drum. Cei care au tinut neaparat sa puna stampila de vot pe candidatul preferat n-au infruntat doar nametii uriasi si frigul, ci si mai multe ore de asteptat la usa sectiei de votare.
Abia spre seara, in jurul orei 18.00 s-a deschis sectia de votare din satul timisean Gad. Vremea rea i-a afectat si pe brasoveni, care au votat la lumina lumanarii. Iarna grea si pe Valea Prahovei, unde circulatia a fost ingreunata de mai multi copaci cazuti pe carosabil.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.