CONCURS: Destinatii turistice de iarna!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:28

Prima zapada s-a asternut deja iar gandul ne este la sarbatorile de iarna ce se apropie. Chiar daca vei petrece Craciunul departe de casa sau in familie cu siguranta vei avea parte de momente de neuitat.

  Saptamana aceasta vrem sa aflam de la tine care este ce cea mai frumoasa destinatie turistica de iarna pe care ti-ai dori sa o vizitezi sau pe care ai vazut-o deja.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe  pagina  de Facebook  Kanal D Romania  si sa ne lasi un comentariu la  acest post  in care sa ne spui care ce destinatie turistica de iarna ti-a placut cel mai mult sau unde ai vrea sa mergi anul acesta.


Kanal D va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D  Romania!

Concursul se va incheia în data de 14 decembrie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.