SOCANT: Isi vedea iubita doar ca pe o sursa de bani. A pus-o sa faca video chat si planuia sa scape de fiica ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 07:35

In aceasta editie, familia Dinescu a apelat la echipa emisiunii Ochii din umbra pentru a-si confirma sau infirma banuielile referitoare la iubitul fetei lor.

In varsta de 27 de ani, Diana a avut o relatie la 20 de ani cu un barbat mai in varsta decat ea, care avea 40 de ani. Totul parea ca merge bine insa, in momentul in care a ramas insarcinata, barbatul s-a facut nevazut.

Diana a fost distrusa si si-a revenit cu greu. Acum parintii ei cred ca povestea se repeta. Ea are o relatie de un an si jumatate cu un alt barbat pe nume Robert.
Insa in ultimele luni ei simt ca ceva este in neregula. Fata nu le mai da voie sa isi vada nepotica, le vorbeste urat, ii evita.

Desi ar putea cere ajutorul parintilor ei pentru a-si creste fetita din prima relatie, tanara a preferat sa angajeze o bona. In timpul filajului, detectivii descopera lucruri socante. Robert a facut in asa fel incat iubita lui sa fie concediata de la serviciu.


Ulterior a constrans-o sa faca video chat, folosindu-se de ea pentru a castiga bani buni. Mai mult, barbatul o insela si cu o alta femeie si planuia sa scape si de fetita ei.