VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Titlul de vedeta saptamanii este castigat de Jojo, pentru aparitiile din aceasta saptamana pe prima pagina a publicatiilor tabloide. Dupa ce s-a tot vehiculat ca artista ar avea probleme in casnicie si ca s-ar afla in pragul divortului, vestea bomba care anunta ca cei doi nu mai formeaza un cuplu de mai bine de 3 luni a socat toata lumea mondena.

Se pare ca cei doi au decis sa se desparta desi toti credeau ca formeaza un cuplu extrem de solid.
Se zvoneste ca fotografiile aparute nu demult in presa cand paparazzi au surprins-o pe Jojo intr-o padure, alaturi de un barbat care nu semana deloc cu sotul ei, ar fi cauza acestei despartiri. Chiar daca nu cunoastem motivul pentru care Jojo a luat aceasta decizie radicala care i-a socat pe toti, cert este ca cei doi au ales sa divorteze in mare secret, la notar. Baietelul, in varsta de un an, a ramas in custodia mamei.


"Informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp.  Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul. Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect.
Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări. Nu voi mai face nicio altă declaraţie despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât şi pe tatăl lui" 
a scris Jojo pe contul ei de Facebook.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.