CUTREMUR de 7.3 grade in Japonia. IMAGINI surprinse de la camerele de supraveghere ale centralei nucleare de la Fukushima VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

Stire in curs de actualizare!

UPDATE 12:40- Potrivit autoritatilor locale, 5 persoane din provincia Miyagi au fost ranite. Au aparut si primele marturii:

"Eram in centrul orasului cand a inceput cutremurul. Am sarit instant in masina si m-am indreptat catre munti. Inca ma ascund in interiorul autoturismului. Ascult si monitorizez toata situatia la radio", a declarat un localnic din orasul Ishinomaki.

UPDATE 12:37-
Un turist spaniol aflat in Tokyo a surprins momentul in care a avut loc cutremurul.





UPDATE 11:32- Valul tsunami a lovit in apropierea centralei de la Fukushima, in aceeasi zona distrusa in 2011 de catastrofa naturala.
Autoritatile spun ca, momentan, nu s-au inregistrat modificari ale nivelului de radiatii, potrivit Russia Today.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/harta-656c0b4afbd2c01bffc4cbc01dbd6a1e.jpg
UPDATE 11:22- Un tsunami de un metru a lovit prefectura Miyagi din Japonia dupa cutremurul de 7.3 grade, potrivit Reuters.


Un seism puternic, cu magnitudinea de 7.3 grade pe scara Richter a lovit Japonia in aceasta dimineata.

Cutremurul s-a produs la ora 10.18,
ora Romaniei. Seismul a fost resimtit si la Tokyo, unde imobile au fost zguduite puternic, la cateva sute de kilometri sud de epicentru.

O alertă de tsunami a fost emisa pentru nord-estul Japoniei, in acelasi loc care a fost devastat de tsunami-ul din martie 2011.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire