SOCANT: A vrut sa evadeze din inchisoare, dar a suferit o umilinta CRUNTA! Vezi cum a fost gasit un detinut de catre politisti FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

Un detinut cu o greutate peste medie a fost nevoit sa indure o umilinta crunta dupa ce incercarea lui de evadare a esuat complet.

Barbatul, care cantarea peste 100 de kilograme, a reusit sa faca o gaura intr-unul dintre peretii celulei si a incercat sa iasa prin ea.

 

A ramas insa blocat din cauza burtii de dimensiuni impresionante. Garzile care l-au gasit in aceasta ipostaza jenanta nu si-au putut stapani rasul si au dat de veste tuturor angajatilor despre intamplarea comica.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

In

cele din urma detinutul a fost eliberat de pompieri si de echipajele de descarcerare. Ulterior a fost dus la spital, unde medicii i-au acordat ingrijiri medicale.

 

"Urla de durere cand l-am gasit si ne implora sa il ajutam. Se pare ca si-a subestimat dimensiunile", a declarat unul dintre politisti.