Miercurea NEAGRA pentru Cristian Cioaca! Vezi cum si-a petrecut ultimele ore in libertate si ce reactie a avut cand s-a trezit cu politistii la usa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:14

Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul uciderii Elodiei Ghinescu, a fost adus, miercuri seara, la arestul central al Politiei Capitalei, unde va fi incarcerat.

Politistul a fost ridicat din apartamentul sau situat la etajul al doilea al unui bloc de patru etaje din Pitesti, primele indicii aratand ca acesta ii astepta in locuinta pe oamenii legii, cu lumina stinsa si bagajul facut, sa vina sa-l ridice.

Politistul a refuzat sa faca vreo declaratie jurnalistilor aflati in fata locuintei sale. Comisarul sef Danut Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Arges, a declarat ca Cioaca nu s-a opus arestarii.



Blocul in care locuieste politistul Cristian Cioaca este situat la aproximativ o suta de metri de Politia municipiului Pitesti, institutia unde Cioaca si-a desfasurat activitatea ca ajutor al ofiterului de serviciu.

Potrivit WOWbiz.ro, in jurul orei 21.00 Cioaca a intrat pe poarta arestului Politiei Capitalei. Conform unor surse judiciare, intocmirea actelor de incarcerare a lui Cioaca a durat in jur de doua ore.


A fost apoi dus intr-o celula, iar de astazi este in perioada de carantina.

"Pentru persoanele nou venite, trebuie sa se parcurga anumite etape. Le facem la incarcerare control medical, un control al bagajelor, apoi urmeaza perioada de carantina, 21 de zile. Trebuie sa li se faca control medical amanuntit pentru a depista eventuale boli, apoi vor studia regulamentul de ordine interioara, vor participa la activitati organizate la clubul detinutilor, pentru a se putea acomoda cat mai usor cu regimul de detentie", au declarat surse din Politia Romana.


Vezi cum si-a petrecut Cristian Cioaca ultima zi in libertate pe WOWbiz.ro.

Cititi aici povestea disparitiei Elodiei Ghinescu si pasii gresiti facuti de Cristian Cioaca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.