Aparitie DEZASTRUOASA a actritei Demi Moore la o petrecere! Vezi ce i-a facut cantaretului Lenny Kravitz FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 06:25

Demi Moore iese in public cu aparitii din ce in ce mai socante, mai bizare si haotice.

Ultima data, actrita a fost surprinsa la o petrecere alaturi de cantaretul Lenny Kravitz si alte staruri de la Hollywood. Cantaretul a fost stanjenit la un moment dat de comportamentul actritei cand aceasta ainceput sa se dezlantuie si sa isi afiseze celulita care ii invadase picioarele.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/demi1-2708e19646f01bb87f07a63bc016ca62.JPGDemi parea foarte spirituala probabil din cauza consumului de alcool. Toata seara s-a fotografiat alaturi de Lenny Kravitz, iubita lui George Clooney, Stacey Kliber si alte modele.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/demi2-edbd16f4acdc23f80ae25ca21865d248.JPGDemi a tinut prima pagina a ziarelor de aproape doi an de cand a hotarat sa divorteze de sotul ei, mai tinerelul Ashton Kutcher care a inselat-o de nenumarate ori cu femei multi mai tinere decat ea.( sursa Daily Mail)


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.