INFIORATOR! S-au INGROZIT cand au descoperit ce ascundea in frigider. Avea peste 100 de pisici moarte si congelate FOTO+VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

O femeie din Statele Unite a socat pe toata lumea cand a dezvaluit hobby-ul morbid pe care il are.

Pe numele ei Terry, femeia are in frigider cadavrele a peste 100 de pisici moarte, care sunt puse in pungi vidate. De asemenea mai detine si 50 de pisici vii, care i-au devastat toate lucrurile din casa si au transformat locul intr-o adevarata cocina.

 

Terry a inceput sa stranga pisici pe care le gasea pe strada in urma cu mai multi ani, insa numarul lor a scapat de sub control pe masura ce ele se imperecheau.

 

Pentru ca nu isi permitea sa le hraneasca pe toate, multe dintre feline s-au imbolnavit si au murit. Tot din cauza lipsei banilor femeia nu a reusit sa le incinereze, motiv pentru care a decis sa le pastreze trupurile in frigider.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Probabil am 100 de pisici in frigider, daca nu chiar mai multe. Stiu ca ar trebui sa scap de cadavrele lor, insa le iubesc si mi-e greu sa ma despart de ele", a spus femeia.

 

  /www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard08-de1f6ecb556d1cc05f5f5d0814bfe77c.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard09-a030cb39d55112119be730790b1e0436.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.