Madalina Pamfile s-a despartit in prag de Craciun: "Nu cred ca am petrecut vreo sarbatoare alaturi de iubit"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 04:10

Madalina Pamfile si-a pus silicoane ca sa arate mai bine pentru ea, dar si pentru iubitul ei numai ca acesta apreciaza mai mult naturaletea, asa incat diva a ramas fara pechere chiar in prag de sarbatori.

"Nu cred ca am petrecut vreo sarbatoare alaturi de vreun iubit. Da s-a presupus ca ne-am despartit din cauza silicoanelor, dar nu acesta a fost motivul. Ne-am suparat din alte motive, nu a mai fost ce a fost, daca ar fi fost vreodata ceva. Nu se stie daca aceasta despartirea a fost definitiva", a declarat Madalina la WOW biz.

 

Intrebata care a fost cea mai lunga relatiei a ei, aceasta a marturisit ca pe la varsta de 15-16 ani a avut un iubit timp de un an.

 

"De ieri iar am voie sa fac sex", a declarat Madalina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

"Exista o persoana alaturi de care as dori sa-mi petrec Craciunul, dar stiu ca nu se va intampla deoarece acest lucru este imposibil.

Fostul meu iubit era un barbat matur si la gandire si la comportament. Cred ca este momentul sa ma gandesc la mine mai mult",
a povestit Madalina.

Declaratiile Madalinei Pamfile- AICI!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.