Vestea asteptata de intreaga lume: Printul William si Catherine asteapta un copil!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Printul Willliam si ducesa de Cambridge asteapta un copil. Vestea cea mai mare a fost data luni, 3 decembrie, dupa ce Catherine, in varsta de 30 de ani, a fost la Spitalul King Edward din Londra.

Ducesa acuza greturi destul de puternice, motiv pentru care a fost la un consult in urma caruia a aflat ca va deveni mama. Printul William si sotia sa Catherine asteapta de mult timp aceasta veste.

Dupa o nunta ca-n povesti a sosit si momentul cel mai asteptat. Printul William si sotia lui, Kate, vor deveni parinti. Ducesa a fost internata, ieri, la un spital din Londra din cauza greturilor.

Ea a fost insotita de print care a parasit spitalul tarziu in noapte.

Dar Kate a ramas sub supravegherea medicilor pentru mai multe zile. Cum sarcina este abia la inceput, cu siguranta Kate va avea nevoie de o perioada de repaus. Indiferent de sex, copilul va fi al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii dupa bunicul sau, Charles, si tatal sau, printul William. Americanii se bucura deja dupa ce au auzit marea veste.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.