SCANDAL IN BISERICA! Locuitorii unui sat nu sa-si schimbe preotul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 03:10

Preotii din localitatea timiseana Gavojdia au ajuns marul discordiei intre sateni.

In comuna, focul a inceput sa arda mocnit inca de saptamana trecuta, cand enoriasii au aflat ca preotul Cornel Cocarla, care a slujit zeci de ani in parohie, s-a pensionat. In locul lui, ar urma sa vina preotul Vantu, dar satenii il vor pe parintele Predescu, spun ei, un fiu al satului. Sustinatorii ferventi ai preotului pensionat au blocat poarta de acces in curtea bisericii, pentru a nu putea intra protopopul de Lugoj.
Intrarea lui in biserica si oficierea slujbei de duminica, alaturi de preotul Vantu, ar fi fost echivalenta cu "ungerea" acestuia ca paroh al satului. Inchiderea portii i-a scos, insa, din minti pe sustinatorii preotului Vantu. Iata ce scandal a izbucnit in zi de Duminica, in fata bisericii!

Enoriasii au uitat de cele sfinte si au fost de cateva ori pe punctul de a se lua la bataie. Spiritele s-au calmat abia dupa ce protopopul Lugojului l-a chemat pe preotul pensionat, sa oficieze liturghia.
A fost momentul in care toti satenii, atat sustinatorii preotului Vantu cat si opozantii lui, au intrat in biserica, la slujba. Consiliul Eparhial ramane sa desluseasca itele incurcate ale numirii preotilor. Trebuie sa dea o solutie si sa decida cine anume va fi uns pe deplin preot in satul timisean.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.