Poveste TULBURATOARE! MOARTEA unei adolescente a salvat cinci vieti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 03:00

O adolescenta in varsta de 14 ani, care a murit in urma unui atac de astm, a salvat cinci copii, dupa ce organele i-au fost donate.

Familia indurerata a adlescentei care a decedat in urma unei crize de astm a spus ca organele tinerei au fost donate altor cinci copilasi aflati in dificultate. Cleo Lloyd, in varsta de 14 ani a incetat din viata dupa ce aparatul care o tinea in viata a fost oprit- cu toate acestea familia devastata de tragedie a fost deacord ca organele fetitei lor sa fie donate.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/t3-d972b3f9b345cc8ceefd4154da094d9d.jpg

 

Fiona, mama, in varsta de 32 de ani, a declarat: "Am lua aceasta decizie deoerece ea punea mereu alte persoane inaintea ei.

Este ceea ce si-ar fi dorit si ea- era grijulie, mereu zambitoare si avea o multime de prieteni" . Cleo era la casa bunicilor cand a suferit atacul astam, care s-a dovedit a fi fatal. Cu toate ca bunicii au chemat imediat ambulanta, adolescenta a mai facut o criza si in drum spre spital.

 

Decizia de a opri aparatul care o tinea in viata a fost extrem de dificila.

"Oamenii nu iau in serios crizele de asm. Acestia ar trebui in garda. Este de-a dreptul socant ce poate astmul sa faca".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Sute de mesaje au fost postate pe retele sociale in legatura cu acest caz dramatic, tanara a fost descrisa ca o" tanara frumoasa si cu un suflet mare".

 

Sursa: DailyMail