Bautura bat-o vina! Cum a incercat un sofer beat la volan sa ii convinga pe politisti ca era pieton VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 02:45

Judecand dupa spusele omului, am crede ca bautura l-a facut mai lucid decat de obicei!

Priviti numai ce revelatii are soferul cand vine vorba de drumurile pe care circula! Pe soseaua pe care circula barbatul, semnalizarile sunt mari cat o zi de post! Artera este una foarte circulata, cu 3 benzi pe sens, ba chiar si cu stalpi de iluminat la fiecare doi pasi. Chiar si asa, soferul nazdravan pare-se ca n-a vazut semnul de ocolire. Va sa zica asta trebuie sa fie explicatia: marcajele de pe sosele nu sunt suficient de vizibile! Dar nu e tot! Barbatul nici macar nu a recunoscut, in prima faza, ca el se afla la volan.


Ametit de aburii bauturii, nu i-a fost prea greu sa imagineze pe loc o poveste in care el era doar pasager. Imaginatia lui n-a fost, insa, suficienta pentru a-i duce de nas pe politisti. Martorii care au vazut toata scena nu ii sustin povestea. Proba de foc a inventivului sofer a fost insa etilotestul. Iar examenul l-a picat cu brio. Luat la intrebari de politisti, soferul a recunoscut in final ca a baut pentru ca avea motive de sarbatoare.
Se ducea sa-si ia de la autogara baiatul care se intorcea acasa din Spania. Insa a avut ghinion! In loc sa faca petrecere, omul si-a petrecut noaptea la spital, pentru analize suplimentare.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.