Cristian Cioaca a fost primit cu INCURAJARI la Politia Pitesti, locul in care lucreaza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 14:32

Politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul uciderii sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, s-a prezentat joi la serviciu, la Politia Pitesti, fiind primit cu strangeri de mana si incurajari.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Arges, politistul, care lucreaza ca ajutor al ofiterului de serviciu, desfasoara o activitate cu "atributiuni limitate", care impune mai multe interdictii pe perioada cercetarii, intre care si aceea sa nu poarte arma.

"Domnul Cristian Cioaca si-a reluat activitatea astazi, dansul lucreaza in continuare la Politia municipiului Pitesti, ca ajutor al ofiterului de serviciu. Dansul are atributiuni limitate, nu face munca de cercetare penala, nu sanctioneaza contraventional si bineinteles nu are voie sa poarte armament, atata timp cat este in cercetari.

Desfasoara o munca de birou, se poate spune si asa, este o activitate cu atributiuni limitate", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisarul sef Danut Dinu.

Tribunalul Capitalei a respins, miercuri seara, cererea de arestare preventiva a politistului Cristian Cioaca, principalul suspect in uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, data disparuta din luna septembrie 2007.

Cititi aici pasii gresiti facuti de Cristian Cioaca pana acum.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”