VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:34

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Titlul de vedeta saptamanii este castigat de data aceasta de Antonia dupa ce presa si-a indreptat toata atentia catre relatie ei cu Vincenzo. Toata saptamana presa s-a intrebat daca cei doi se despart sau nu.  Se pare ca relatia lor s-a deteriorat din cauza programului incarcat pe care artista il are, sotul ei fiind deranjat de faptul ca nu ii mai acorda atentia necesara nici lui insa nici fiicei lor Maya in varsta de 2 ani.


In plus colegii de la WOWBiz au surprins-o pe Antonia, in urma cu cateva zile intr-un club, in timp ce se imbratisa cu unul dintre dansatorii ei. In clipul postat AICI  cei doi pareau foarte tandri unul cu celalalt. 

Dupa ce Vincenzo a confirmat faptul ca s-au despartit, tatal lui, Ciro Castellano infirma ca cei doi ar avea probleme aruncand si o veste bomba.

 Antonia este insarcinata si este fericit pentru faptul ca va mai avea un nepotel. 
 

La scurt timp de la declaratia socrului, Vincenzo afirma ca intr-adevar este o ruptura intre el si Antonia iar zvonul cum ca aceasta ar astepta un copil nu este deloc adevarat. Intre timp Antonia nu a facut nicio marturisire presei.

Tom Boxer, fostul coleg de trupa al Antoniei a dat o declaratie surprinzatoare colegilor de la WOWBiz: “E la misto toata smecheria, n-are nicio legatura.

Sunt niste chestii de presa care prind la romani. Nu cred ca Antonia se va desparti vreodata de Vincenzo. Sunt impreuna si se inteleg bine. Insa, scandalurile sau chestiile de genul asta sunt bune. La noi, cum inventeaza unul o tampenie, toti sar in sus. Daca Antonia spunea ca a lansat o piesa, nu mai sarea nimeni asa. Sunt doar telenovele romanesti”.

Asadar, ramane intrebarea daca nu cumva, aceasta despartire este doar o strategie de marketing sau cei doi chiar intampina probleme in casnicie?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.