E OFICIAL. Regretatul poet, Adrian Paunescu, mai are o fiica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 09:10

Andreea Barlea este fiica naturala a poetului Adrian Paunescu! Si va avea un nou certificat de nastere cu numele de Paunescu.

"Instanta constata ca defunctul Adrian Paunescu este tatal biologic al reclamantei. La rubrica numele si prenumele tatalui din certificatul de nastere al reclamantei vor fi mentionate numele si prenumele defunctului iar la numele de familie al reclamantei va fi mentionat numele de familie al defunctului, "Paunescu".

Adrian Paunescu ar fi facut in mare secret un test de paternitate chiar la locuinta sa. A chemat medicii in anii `80 si a vrut sa vada daca Andreea este intr-adevar fiica sa.
S-au prelevat probe de sange atat de la ea cat si de la una dintre surorile sale, dar si de la barbatul care figura ca fiind tatal sau in certificatul de nastere. Pentru Andreea, testul a iesit pozitiv. Ceea ce demonstra ca era, in realitate, fiica poetului.

Andreea Barlea, de acum Paunescu, este grefier la Tribunalul Bucuresti si se lupta in instanta de mai bine de un an de zile ca sa fie recunoscuta drept fiica legitima a lui Adrian Paunescu.
Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile.