ATACUL ARMAT din Vitan: Politia a dat publicitatii primul portret robot al unuia dintre atacatori

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 10:20

Autoritatile au realizat portretul robot al unuia dintre cei doi atacatori care, luni seara, au impuscat un barbat in cartierul Vitan din Capitala.

Dupa audierea victimei, care a raspuns la intrebari de pe patul de spital, dar si a mai multor martori oculari, criminalistii au reusit sa schiteze portretul robot al unuia dintre cei doi barbati care au participat la atacul de luni seara.

Acesta are aproximativ 30-40 de ani, inaltime medie si constitutie normala, spun anchetatorii. Cu toate ca a fost atacat cu un pistol mitraliera de calibru 7,62 milimetri si un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, Razvan Isaila, in varsta de 26 de ani a scapat cu viata, desi a fost ranit o data la cap si de alte patru
ori la nivelul bustului.

Barbatul a fost constient tot timpul si a putut fi audiat la spital, insa declaratia acestuia nu i-a ajutat pe politisti si procurori.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tanarul a spus ca nu isi explica de ce ar vrea cineva sa-l omoare si nici nu ii cunoaste pe cei care au tras asupra lui.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.