Pomul de Craciun din Baia Mare, un brad urias in varsta de 130 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 22:10

Un intreg alai a insotit bradul desprins parca din basme iar intrarea in oras a fost cu adevarat triumfala.

Mai ales ca muncitorii care au insotit pomul de Craciun au depasit cu brio obstacolele de pe drum. Pomul de Craciun a fost asteptat cu sufletul la gura de o multime de curiosi.Copii, bunici si parinti cu totii s-au minunat cand au vazut o asa frumusete de brad. Pana la beculete si ghirlande, bradul urias a fost mai intai instalat in suport. O operatiune destul de grea pentru muncitori. Doua macarale de mare tonaj au fost aduse pentru a-l putea ridica.


Surpriza a venit atunci cand muncitorii au vrut sa introduca bradul in suport. Masuratorile nu au fost tocmai bune asa ca tulpina pomului a avut nevoie de ajustari pentru a fi fixata. Zeci de minute s-au chinuit muncitorii inarmati cu drujbe sa fixeze bradul. Dupa cateva incercari si masuratori reluate, pana la urma au reusit. Si cum bradul are 33 de metri inaltime si globurile sunt iesite din comun.
Pana la 1 decembrie bradul va fi gata, iar Sarbatorile pot sa inceapa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.