Poza de 600.000 de like-uri! Shakira a postat pe Facebook prima imagine in care i se vede burtica de gravida FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:35

Shakira a postat astazi pe pagina oficiala de Facebook prima poza in care i se vede burtica de gravida.

In imagine ea sta in bratele iubitului ei, Gerard Pique. Cei doi par foarte fericiti.

"As putea avea inca noua luni asa", a scris Shakira pe reteaua de socializare. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara.

Poza a strans pana acum aproape 600.000 de like-uri, peste 24.000 de share-uri si peste 22.000 de comentarii. Shakira a confirmat in luna spetmebrie pe blogul oficial ca asteapta primul ei copil cu Gerard Pique.


"Dupa cum bine stiti, eu si Gerard suntem foarte fericiti pentru ca asteptam primul nostru copil. Am decis sa profitam cat mai mult de aflarea vestii si sa ne bucuram. Astfel, am reporgramat tot ce aveam de facut pentru sapramana viitoare. Vreau sa le multumesc fanilor pentru intelegere", a scris vedeta pe blogul personal.

Cei doi sunt impreuna de doi ani, insa au confirmat relatia dintre ei doar acum un an.
Inainte de a-l cunoaste pe fotbalist, Shakira a avut o relatie de 11 ani cu Antonio de la Rue, fiul fostului presedinte argentinian.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.