Care sunt placerile VINOVATE ale CASNICEI Andreea Moldovan, concurenta de la un renumit concurs de gatit!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 20:50

Andreea Moldovan, cunoscuta sub numele de "Casnica" a facut o demonstratie live de gatit sub ochii sotului, DJ OPTIK.

Andreea Moldovan a marturisit in exclusivitate pentru emisiunea WOWbiz ca imaginea ei nu este cea pe care telespectatorii si-au format-o in urma concursului de gatit. Acolo a fost un show, era normal sa fie presiune, sa fie nervi. In ce ma priveste, a castigat cine trebuia sa castige si le urez succes tuturor. Nu este nimic adevarat ce s-a scris despre mine, iar CASNICIA MEA NU A FOST CU NIMIC AFECTATA, a marturisit Andreea.
Am fost afectati toti, inclusiv familia mea si am si plans pentru stirile care s-au scris despre mine. Insa am invatat sa le iau ca atare. La mine nimeni nu a venit sa ma intrebe daca e adevarat sau nu, insa stirile au curs cum au vrut ei.


Andreea povesteste ca ii  gateste foarte des sotului ei, Bogdan, cunoscut sub numele de DJ Optik, si cel mai mult ii plac negresele dupa cum marturiseste ea.
" Sa ne intelegem, prajituririle negrese. In rest, recunosc ca mancam si fast-food, adica nachos cu salsa de cele mai multe ori.  Cat despre a-si deschide propria afacere, adica n restaurant, Andreea a spus ca nu este momentul deoarece vrea sa se dedice fetitei si familiei sale. Restaurantul iti ocupa timpul non-stop si acum nu e cazul, am o fetita de crescut."