Executie in stil mafiot in centrul Capitalei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 19:00

Tanarul care a picat la pamant sub ploaia de gloante iesea dintr-o scara de bloc.

Putinii martori care au fost in zona spun ca l-au vazut cand urca in masina. Atunci pare sa se fi dezlantuit infernul. Dintr-un autoturism parcat la doar cativa metri de el, doi indivizi au inceput sa-si descarce pistoalele. Martorii spun ca s-ar fi tras in jur de 5 focuri de arma, dar politistii sustin ca au fost cel putin 7. Cand si-au epuizat munitia, agresorii au rupt-o la fuga. Dar nu inainte de a scapa de arme.


Si vorbim de o arma de asalt, un Kalasnikov, dar si un pistol Makarov. Cele doua arme au fost abandonate chiar in zona unde a avut loc atacul. Insa nu oricum! La radacina unui copac, invelite intr-un prosop. Acolo au gasit politistii pistolul si arma automata. Baiatul nici n-a mai apucat sa-si dea seama ce se intampla. Doua gloante ii perforasera deja stomacul si capul.

Totusi, a apucat sa strige dupa ajutor.
Un trecator a sunat la ambulanta si a ramas langa el pana au ajuns medicii. La scurt timp, tanarul a ajuns pe masa de operatie. Dupa incidentul de aseara, anchetatorii au intrat in alerta. Locul atacului, o strada din cartierul Vitan, este o zona in care nu de putine ori s-au reglat conturi intre clanurile mafiote.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.