V-o prezentam pe doamna Romania, singura femeie cu acest nume din tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Faceti cunostinta cu doamna Romania! Este una in toata tara si locuieste la Brasov.

Are 72 de ani iar de 1 Decembrie sarbatoreste de doua ori! Si cum ii place sa fie mereu cocheta, azi am intalnit-o la coafor. Doar mai e putin pana la ziua ei. In ciuda varstei, doamna Romania se simte ca si cum ar intineri. Care e secretul? Le are alaturi pe cele mai bune prietene. Abia le asteapta la un lichior bun, ca pe vremuri.

Romania s-a nascut intr-o famile numeroasa din Plescoi.
A fost cel de-al 16-lea copil, ultimul al familiei Lica si ultimul copil botezat de regele Carol al II-lea. In adolescenta a hotarat sa plece din casa parinteasca. N-a mai vrut sa fie saraca. A venit la Brasov si s-a apucat de scoala. La cei 72 de ani, considera ca numele i-a adus noroc in viata. Cea mai mandra e de urmasii ei: o fata, un baiat, dar si doi nepoti.
Doamna Romania abia asteapta ziua de 1 Decembrie. Este patrioata si zice ca simte sarbatoarea. Unde mai pui si ca prenumele ii aduce la usa casei zeci de musafiri.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.