Scoala de Aromaterapie, un alt mod de a profita de beneficiile esentelor naturale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 16:30

Daca iubesti aromele, uleiurile naturale si esentele, atunci scoala de aromaterapie este locul potrivit pentru tine!

Uleiurile esentiale pot fi folosite in orice mod! De la baie, in sampon sau gelul de dus, pana in mancare. Important e sa folositi dozajul si uleiul potrivit pentru ceea ce doriti sa tratati sau sa imbunatatiti. Pentru o salata, de pilda, specialistii va recomanda un sos din mustar, ulei de masline si otet. Cati dintre noi nu ne-am plictisit de acelasi gust al cafelei, schimbat cateodata de lapte ori de frisca? Ei bine, aflati ca un singur strop dintr-un ulei esential poate avea un rezultat de impact.


Uleiurile esentiale isi gasesc intrebuintare in toata gospodaria. Daca credeti in beneficiile aromaterapiei, puteti pune o picatura in solutia de spalat podele, in cea de curatat mobila din in detergentul de vase. Casa dumneavoastra isi va pastra un parfum intens ore in sir. Si daca tot ati muncit o zi intreaga, e timpul sa va rasfatati trupul cu o baie relaxanta si inmiresmata. Iata ce va recomanda specialistii!

Adaugati cateva picaturi de ulei esential in gelul de dus sau in sampon.
Va spori senzatia de bine! O baie relaxanta inseamna si un somn odihnitor, spun psihologii. Va mai dam un pont! Daca va plac petrecerile ce tin pana dimineata, iata cum puteti scapa de enervanta mahmureala. Uleiul de fenicul face minuni! Cu astfel de uleiuri puteti ajunge sa va creati chiar propriul parfum. Aveti nevoie doar de multa imaginative!

 

Taguri: