Cine e VEDETA care era pe cale sa faca un GEST SOCANT:"Mi-am pus un cutit la incheietura mainii si urma sa o fac"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 15:55

Are 31 de ani si s-a facut cunoscuta in urma unui reality show si apoi datorita operatiilor sale estetice pe care si le-a facut.

 Starleta din Marea Britanie, Chloe Sims, a facut o dezvaluire socanta in autobiografia care va aparea curand pe piata britanica.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mi-am-pus-un-cutit-la-incheietura-mainii-o-vedeta-marturiseste-un-gest-socant-pe-care-a-vrut-sa-l-faca-bb15b58bb5a5358acc2c6ed2bf2d475e.jpgStarleta a trait o poveste de dragoste zbuciumata si a fost pe punctul de a-si incheia socotelile cu viata. Dupa o cearta apriga cu iubitul ei, la 4 dimineata, Chloe a mers in bucatarie si a luat un cutit, apoi si-a amenintat iubitul ca se va omori daca o paraseste.
"Nu mi-am putut inchipui cum va fi sa traiesc fara el, asa ca am alergat in bucatarie si am luat un cutit. Mi l-am pus apoi la incheietura mainii si am tipat "O s-o fac!" Stateam acolo si il imploram sa nu plece. Plangeam si ii spuneam "Esti dragostea vietii mele". Era tot universul meu. Chloe a renuntat la gadurile sinucigase datorita fiicei sale, Mady."
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mi-am-pus-un-cutit-la-incheietura-mainii-o-vedeta-marturiseste-un-gest-socant-pe-care-a-vrut-sa-l-faca-1-size1-6586657cf6bf46fba77047e7aea75aea.jpg"Am dat drumul cutitului.
Cand ma gandeam sa ma sinucid, imaginea ei mi-a venit in minte si n-am mai putut s-o fac. Nu cred ca m-am simtit vreodata mai suparata sau mai singura", a mai marturisit ea.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.