Mos Craciun a lasat Laponia pentru plajele insorite din Australia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:37

Australia se pregateste pentru cursa anuala a Mos Craciunilor!

In ciuda caldurii de afara, Mos Craciunii n-au renuntat nici la traditionala costumatia si nici la barba stufoasa. La o temperatura de 31 de grade Celsius, concurentii au alergat cat au putut de tare. Concurentii au transpirat serios pe parcursul celor cinci kilometri, dar nu s-au lasat. Ca doar vin Sarbatorile de iarna si au de alergat in intreaga lume pentru a imparti cadouri. De pe uscat, intrecerea a continuat pe apa.


Cine ar fi crezut ca Mos Craciun este in stare de asa ceva! In afara de salturi pe apa si acrobatii la inaltime, Mos Carciunii n-au uitat nici de jetski-uri. Iar la final, unul dintre ei, ajutat de o racheta, a aprins un brad urias de Craciun. Competitia s-a incheiat cu un spectacol impresionant de artificii. In afara de partea amuzanta, concursul are un scop caritabil. Toti banii stransi vor fi donati copiilor bolnavi si nevoiasi.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.