Si pisicile se pricep la MASAJ! Clipul care face SENZATIE pe YouTube VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:37

Un scurt videoclip postat pe YouTube face senzatie in ultimele zile pe internet.

Imaginile surprind doua pisici intr-o adevarata sedinta de masaj. In timp ce una dintre ele sta intinsa pe o parte, cealalta isi impinge usor labutele pe spatele si pe burta ei.

 

Dupa ce se intinde, parand sa isi caute o pozite cat mai confortabila, pisica alba cu pete misca din coada cu placere in timp ce pisica tigrata incepe, cu rabdare, sa o maseze, pornind din partea de jos a spatelui.

 

Pentru cateva momente, ”maseuza” isi indreapta priveste catre prietena ei, cautand parca sa-i observe reactia la eforturile sale, dupa care continua sa-i apese cu labutele pe burtica.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Potrivit medicilor veterinari, astfel de "sedinte de masaj" sunt bune pentru

muschii si incheieturile pisicilor. De asemene, sunt considerate benefice pentru ca intaresc legaturile de dragoste si de incredere dintre ele.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.