Magda Catone, DE NERECUNOSCUT! Emotiile nu i se mai citesc pe fata IMPIETRITA de griji VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

Magda Catone nu a avut ieri nici timp sa respire. Actrita parca era pusa pe pilot automat. Nici macar emotiile nu i se mai citeau pe fata impietrita de griji.

Toata ziua a alergat pentru a ridica trupul neinsufletit al sotului ei, Serban Ionescu, de la morga spitalului Floreasca. La orele amiezii sicriul a fost transportat la Biserica Batistei. In tot acest timp Magda Catone nu a stat deloc.

Imediat ce sicriul a fost asezat in biserica actrita a dus la capataiul lui Serban Ionescu o icoana. Rude, prieteni, actori, fani dar si apropiati ai lui Serban Ionescu au venit la Biserica Batistei ca sa ii aduca artistului flori, sa ii aprinda o lumanare dar si sa ii spuna un gand bun.


Chiar si oamenii care nu l-au cunoscut au venit sa se roage pentru sufletul marelui actor. Printre cei care au venit sa aprinda o lumanare am gasit-o si pe fosta menajera a familiei Serban Ionescu- Magda Catone.

Femeia s-a abtinut cu greu sa nu planga si si-a adus aminte cat de mult o adora actorul pe sotia lui. Inca indurerata dupa pierderea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a venit si ea la biserica, ca sa isi ia ramas bun de la Serban Ionescu.


Tot astazi, Serban Ionescu a fost dus la Teatrul National Bucuresti. Acum Magda Catone, femeia care i-a fost sotie timp de aproape 30 de ani, se pregateste sa il inmormanteze.