Au ingropat securea razboiului! Magda Catone si mama actorului, unite de durere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

In ultima perioada a vietii sale Serban Ionescu a fost ingrijit in permanenta de mama lui.

Femeia in varsta de 80 de ani s-a mutat din Brasov in Bucuresti pentru a fi alaturi de fiul ei. Se pare ca aceasta nu avea deloc incredere in nora sa si considera ca Magda Catone nu ii acorda suficienta atentie lui Serban.

Intr-o scrisoare deschisa adresata presei, la mijlocul lunii octombrie, batrana isi spunea oful.

"Nora mea sa nu mai pozeze in victima si sa nu-si mai puna prietenii sa-i ridice piedestal de martira si virtuoasa.
Cand Serban era acasa nu a avut grija de el si ii reprosa ca o trezeste noaptea, ca ii strica somnul, ca o deranjeaza. La Balotesti a stat cu el doar 5 zile si a zis ca nu mai poate. Cat a fost sanatos, Serban avea grija de copil. Ii gatea si il ducea la scoala. Ea a fost mereu ocupata cu repetitii si altele, cum face si acum. Plecarea lui Serban in Germania a fost posibila datorita bunavointei unei familii care doreste sa ramana sub anonimat, oameni pe care nu i-am cunoscut personal si carora le multumim din toata inima.
Magda nu s-a ocupat de nimic, iar Serban nu a vrut sa ea sa il insoteasca. Nici acum la Elias nu s-a ocupat de nimic si nici nu a venit la Elias, asa cum sustine", a declarat mama actorului.

Acum, dupa ce Serban Ionescu a pasit in lumea celor drepti, femeile par sa fi ingropat si ele securea razboiului. Indoliate, Magda si soacra ei s-au intalnit ieri la spitalul Floreasca, au schimbat cateva vorbe si se pare ca ambele se vor ocupa de cele necesare inhumarii trupului marelui actor.