Deputat retinut de procurorii DNA! Ion Stan, membru PSD, este suspectat de fapte de CORUPTIE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 13:10

Deputatul PSD Ion Stan, suspectat de fapte de coruptie, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, urmand sa fie audiat la sediul DNA, potrivit unor surse judiciare.

Aceleasi surse au precizat ca, in acest caz, in care sunt vizate fapte de coruptie, nu a fost organizat un flagrant.

In varsta de 57 de ani, Ion Stan este deputat de Dambovita, aflat la al treilea mandat consecutiv in Legislativ.

El este vicepresedinte al Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. De altfel, inca din 2000, de cand a intrat in Parlament, el a activat in Comisia SRI, fiind in legislatura 2000-2004 presedinte al acesteia.


Conform declaratiei de avere din septembrie 2012, Ion Stan detine sase terenuri intravilane, o casa de locuit in Targoviste, o casa de vacanta in Dambovita si un apartament in Constanta.

In 2012 si-a cumparat un autoturism Dacia Duster. Are 28.078,61 lei intr-un cont bancar, depre care mentioneaza ca sunt bani mosteniti de sotia sa.

El detine actiuni la SC Alimentara Targoviste pentru care, in anul 2011, a incasat dividende de 26.652
lei.

De asemenea, in ultimul an fiscal, Ion Stan a incasat indemnizatia de deputat de 61.956 lei, iar sotia sa a obtinut un salariu de 29.015 lei de la Casa de Asigurari de Sanatate Dambovita.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.